Få en ny adgangskode Se e-mailen online her
 
 
 
 
 
 
         
     
KL-logo
nr.10/ 26. februar 2019
 

Denne udgave

Nyhedsbrevet Råderum sætter i denne må-ned fokus på, hvordan kommunernes admini-strative design kan understøtte en effektiv og værdiskabende administration.

Indspark

Læs denne uges indspark om Rudersdal Kommunes vej til kategoristyring på ind-købsområdet.
 
Læs indspark på kl.dk
 

Nyheder

Understøtter din kommunes administrative design en effektiv og værdiskabede administration?

Resultaterne fra KL's rådgivningsforløb, som fokuserer på at understøtte en effektiv og værdiskabende administration, viser at der er store forskel på kommunernes administrative set-up, roller og ansvarsfordeling samt digitaliseringsgrad, hvilket afspejler sig i størrelsen på udgifterne.
 
Læs artiklen på kl.dk
 

Viborg Kommune realiserer værdien af automatisering med RPA ved at inddrage medarbejderne

Erfaringer fra Viborg Kommune viser, at automatisering med RPA grundlæggende handler om mere end implementering af en ny teknologi. I stedet handler det om at klæde medarbejderne på, så de er med til at understøtte udviklingen.
 
Læs artiklen på kl.dk
 

Farvel til regneark i budgetopfølgningen

I Billund Kommune blev økonomistyringen mere gennemskuelig efter modulet NemØkonomi blev implementeret i økonomisystemet. Det har givet en række centrale og decentrale fordele.
 
Læs artiklen på kl.dk
 

Ringkøbing-Skjern Kommune styrker budgetstyringen med stor effekt

Kommunerne oplever generelt et stort udgiftspres. Der er derfor gode argumenter for at finde ressourcer indenfor områder, hvor borgeren ikke mærker det i dagligdagen. Det har Ringkøbing-Skjern Kommune haft succes med.
 
Læs artiklen på kl.dk