Se e-mailen online her
 
 
 
 
 
 
         
     
KL-logo
Nr. 1/ april, 2022
 

Velkommen til første nyhedsbrev for KL's Økonomiunivers

Vi er glade for, at I har tilmeldt jer vores nyhedsbrev om KL's Økonomiunivers. Vi kommer ikke til at spamme, men vi vil én gang i kvartalet give brugerne af platformen mulighed for at indsende ønsker til, hvilke nye videoer der skal produceres. Derudover vil vi også spørge til, hvad I synes om platformen, så vi kan gøre oplevelsen så god for jer som muligt. Til sidst vil vi gøre opmærksom på eventuelle opdateringer, vi har lavet på platformen som følge af jeres feedback.

Ønsker til nye videoer og feedback

Giv din mening til kende!

Vi er i KL enormt interesserede i at høre, hvilke videoer I gerne vil have produceret, og hvad I som brugere synes om platformen. Du har mulighed for at give din mening til kende ved at svare på nedenstående spørgeskema.
 
Udfyld spørgeskemaet
 
 

Opdateringer på platformen

Bedre overblik over videoer på platformen

Flere brugere har ønsket at få et bedre overblik over, hvilke videoer der ligger på platformen. For at understøtte dette har vi sat et link til hele listen, der giver det fulde overblik over videoer, ind i starten af hver video. Tryk på ikonet i højre hjørne, når det dukker op og få det fulde overblik. Vi arbejder videre på, hvordan vi kan gøre overblikket mere brugervenligt.